Snabba kommentarer

 • Deleted Tweets Finally Deleted from Twitter Search
  - Nu raderas borttagna inlägg på Twitter på riktigt. Jag har själv raderat ett antal och blivit mycket irriterad när jag ändå sett dem dyka upp i sökningar. Problemet löst, nu gäller det bara att se hur Google- och Bingsökningar påverkar flödet och sökbarhet framöver.
 • Student Work – Nicklas Hellborg
  - Jag gillar retrokänslan i Nicklas Hellborgs förslag på en redesignad Kefir.
 • Happy birthday to us: The Nieman Journalism Lab turns 1
  - I går fylld The nieman Journalism Lab ett år och på den tiden har de haft mer än 1 000 000 sidvisningar och fler än 500 000 unika användare. Jag är en av dem och hoppas på mer intressant läsning framöver. Grattis!
 • TakePart blog, Health Care Costs Hurt Some States More Than…
  - Graham Yves Roberts visar hur de använt sig av en kartgrafik för att illustrera hur många som avstår från att gå till läkare på grund av kostnaden. Vackert!
 • More on the graphic of Rohde’s escape
  - Ni har väl inte missat att Xocas.com numera finns i en engelsk version? För min del har det varit mycket efterlängtat. :-) Här får vi berättelsen om hur det gick till när de jobbade med ‘The David Rohde Puzzle’. (Se länk i äldre blogginlägg.) Efter hoppet finns också exempel från tidningens användning av grafiken som till och med fick fungera som bärande element på ettan.
Spara / dela med dig
 • Facebook
 • TwitThis
 • LinkedIn
 • Google
 • Maila artikeln!

Comments on this entry are closed.

Get Adobe Flash player