Snabba kommentarer

 • Sex, lies, & type
  - Klicka här, otroligt mycket godis för den som är intresserad av typografi – allt från det dynamiska typsnittet Laika till det roliga Kan-du-din-Helvetica-quiz:et och gratis printar från Seb Lester.
 • Newspapers take a bus plunge: circulation plummets 10.6 percent
  - “Print is still King.” Men hur länge? I USA minskar tidningsläsandet dramatiskt och den tryckta nyhetstidningen når inte ens 40 procent av den amerikanska befolkningen. Snart kommer webbläsandet att stå för majoriteten av vårt nyhetsläsande. Siffrorna i Sverige är generellt sett inte mycket ljusare. Det tappas prenumeranter som aldrig förr över hela landet, men siffrorna från upplagechefen i går var positiva – nu får vi jobba för att stabilisera upplagan och vända trenden.
 • MY LONGEST POST ABOUT THE MEGA LONDON SUNDAY TIMES
  - Säga vad man vill om gammelmedia och papper, men det är inspirerande att se hur mycket som erbjuds av London Sunday Times.
 • my web 2.0 by chris watson
  - Det börjar bli ett allt mer intrikat kopplande mellan alla olika sajter och tjänster som ska kunna kommunicera med varandra. Den här gav mig några nya uppslag, får se om jag får ut något konkret av det hela.
Spara / dela med dig
 • Facebook
 • TwitThis
 • LinkedIn
 • Google
 • Maila artikeln!

Comments on this entry are closed.

Get Adobe Flash player